Duurzame betonblokken voor allerlei toepassingen.
Maandag - Vrijdag

08:30u - 17:00u

(+31) 085 0045484

info@trompwalls.nl

Lozerweg 26

6006SR Weert

Projecten

Toepassingen in de praktijk

Spannen en ballast

Voor onze klant Epic Shelters hebben wij blokken geleverd met extra zware ankers ten behoeve van het spannen en de ballast van shelters.

Spannen en ballast

Door de ankers aan de korte kant toe te passen ontstaat er ruimtebesparing waardoor er 3 sets naast elkaar konden worden toegepast.

Klein mestvak

Voor een klant in Nijkerkerveen hebben wij een klein mestvak mogen bouwen met smalle blokken 160x40x80. Voor kleine opslagbunkers is deze maat ideaal.

Ballast voor tenten

Voor onze klant Donselaar Tenten hebben we betonblokken geproduceerd met lepelgaten in het midden, middels stalen kokers.

Kogelkopanker

Deze blokken worden gebruikt als gewicht in een mobiele bouwlamp. Om deze eenvoudig te plaatsen hebben wij een kogelkopanker toegepast.

Miniblokjes

Met de hand verplaatsbare mini blokken van 22 kg. Door deze te koppelen, is het verzamelgewicht 88 kg.

Extra beveiliging

In Den Haag hebben wij voor wat extra veiligheid gezorgd middels heftruckblokken met een gladde bovenkant.

Ballast voor robot

Wij hebben tentblokken geleverd bij DH Automation in Werkendam ten behoeve van ballast voor een lasrobot.

Ballast grote tent

Bij Van Hoof Feesttenten uit Sint-Lenaarts (België) hebben we heftruckblokken geleverd t.b.v. de ballast van een grote tent op een industrieterrein.

Afsluiten van laaddock

Deze klant wilde het laaddock opvullen maar wilde het gedeelte rond de deur en hefbrug beschermen. Hier hebben we een stevige muur voor neergezet.

Roadblock

Om bezoekers een extra gevoel van veiligheid te geven hebben we gekleurde betonblokken toegepast als roadblock bij de Stadstriathlon in Weert.

Mini blokjes

Met de hand verplaatsbare mini blokken van 22 kg. Door deze te koppelen, is het verzamelgewicht 88 kg.

Onze Klanten

Kennis en ervaring

Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring in huis over de productie van en de handel in betonnen stapelblokken is Tromp Walls een betrouwbare partner voor uw project.

Handel en productie

Het beste van handel en productie samen. Wij verhandelen alle soorten en maten betonblokken en platen. Daarnaast produceren wij onder eigen beheer (speciale) betonblokken.

Transport en plaatsing

Indien u dat wenst verzorgen wij ontwerp van uw project. Verder kunnen wij het transport en de plaatsing realiseren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk.